Cosplay-kilpailu

Cosmoconissa järjestetään matalan kynnyksen cosplay-kilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tapahtuman aikana, eli sinun ei tarvitse kuin saapua tapahtumaan ja ilmoittautua mukaan osallistuaksesi. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja julkaistaan tapahtuman loppupuolella.

Voittaja palkitaan Manga Cafen tuotepaketilla!

Näin osallistut:

1. Saavu cosplay-asussasi tapahtumaan.
2. Mene valokuvauspisteellemme ja kerro, että haluat osallistua cosplay-kilpailuun. Otamme asustasi kuvat äänestystä varten. HUOM! Ilmoittautumisaika on rajallinen, klo 11–15.
3. Kuvakollaasi kilpailijoista julkaistaan tapahtuman aikana heijastamalla kollaasi näytöille tapahtuman aikana.
4. Kävijät saavat saapuessaan äänestyslipukkeen, jonka avulla he voivat äänestää suosikkiaan. Ääniä on yksi (1) per kävijä.
5. Äänestysaika päättyy klo 17. Tämän jälkeen suoritetaan ääntenlasku.
6. Kilpailun voittaja julkaistaan loppujuonnon yhteydessä, tai viimeistään seuraavana päivänä tapahtuman somessa.
7. Onnea matkaan!

Hahmo voi olla mistä mediasta tahansa (sarjakuva, manga, sarja, elokuva, kirja, videopeli jne). Huomioithan, että tapahtuma on ikärajaton, joten emme toivo seksuaalissävytteisiä ja/tai väkivaltaisia asukokonaisuuksia mukaan kilpailuun, saati tapahtumaan. Sen sijaan toivomme, että hahmo/asu liittyisi jotenkin tapahtumamme teemaan, joka on varsin laaja!

Saat, kunhan hahmo liittyy johonkin tunnettuun scifi-universumiin. Kerrothan myös osallistuessasi, mistä hahmo on peräisin.

Kuten cosplay-kilpailuissa yleensä, asujen tulee olla enimmäkseen itse tehtyjä. Emme hyväksy selkeästi valmiina myytäviä naamiaisasuja, edes pienin tuunauksin. Aivan jokaista ommelta ei silti tarvitse itse tehdä, vaan hyväksymme esim. arkivaatteiden muokkaamisen ja hyödyntämisen osana asua.

Tottakai, mikäli haluat!

Saat tottakai kertoa somessa osallistuvasi kilpailuun, se on jopa suotavaa! Otathan kuitenkin huomioon, että äänestys tapahtuu ainoastaan paikan päällä, eli äänestystulokseen ei voi vaikuttaa sosiaalisen median kautta.

Seuraa meitä Instagramissa ja TikTokissa!

© 2023 Cosmocon