Mikä ihmeen Cosmocon?

Tietoa tapahtumasta

Cosmocon on Seinäjoella järjestettävä scifi- ja avaruusaiheinen con-tapahtuma. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 10.2.2024 Kalevan Navetalla. Ikärajattoman tapahtuman teemoja ovat yhteisöllisyys ja avoimuus.

Yhteisöllisyys

Con-tapahtumat ovat ennen kaikkea tilaisuuksia tavata ja viettää aikaa muiden samanmielisten kanssa. Olitpa sitten uusi tai vanha harrastaja, olet lämpimästi tervetullut tapahtumaamme! Cosmoconin tavoitteena on tukea ja rakentaa con-harrastajien yhteisöä Seinäjoella, sekä Etelä-Pohjanmaan alueella. Teemme tämän toimimalla tiiviisti vuorovaikutuksessa muiden alueella toimivien kulttuuriyhteisöjen kanssa.

Cosmoconiin jokainen on tervetullut omana itsenään. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaista rasismia ja syrjintää kohtaan. Toimimme tapahtumassa turvallisen tilan periaatteiden mukaisesti.

Avoimuus

Cosmoconissa pyrimme läpinäkyvyyteen kaikessa tekemisessämme. Kyseessä on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka taustatiiminä häärii ryhmä innokkaita alan harrastajia. Teemme tapahtumaa suurella sydämellä ja innolla, mutta se ei tarkoita, etteikö virheitä sattuisi. Otamme mielellämme palautetta vastaan ja kaikki mieltä askarruttavat kysymykset, kehitysehdotukset yms. voi lähettää meille sähköpostitse info (ät) cosmocon.fi. Tiimiämme voi lähestyä matalalla kynnyksellä myös tapahtuman aikana asiassa kuin asiassa.

Nähdään helmikuussa!

~ Cosmocon työryhmä

Seuraa meitä Instagramissa ja TikTokissa!

© 2023 Cosmocon