Myyntisali

Täältä löydät tarkemmat kuvaukset Cosmoconin artesaani- ja yrityspöytien edustajista!

Ideabutiikki

https://ideabutiikki.company/

Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä, magneetteja ja lasinalusia sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!

Momomaumau

https://momomaumau.sumupstore.com/

Momomaumau myy eläimistä, animesta ja peleistä inspiroituneita suloisia ja värikkäitä virkattuja pehmoleluja, asusteita ja avaimenperiä sekä tarroja, kortteja ja paljon muuta kivaa! 🌸 Cosmoconissa Momomaumaulla on mukana myös uusia avaruusteemaisia avaimenperiä ja tarroja! 🌠

Fantasialinna

https://www.fantasialinna.com/

Fantasialinna on peleihin ja keräilytavaroihin erikoistunut liike. Valikoimista löytyy esimerkiksi mangaa, lautapelejä, korttipelejä (kuten Pokemon ja Magic the Gathering) animefiguurit, sekä Warhammer 40k.


Kuusade

https://www.kuusade.net

Kuusateen takana toimii Tamperelainen artesaani ja taiteilija, Jenna Tuomala. Kuusade on minun pieni palani galaksia, jonka valikoimista löydät tuotteita, joihin olen saanut inspiraation niin avaruudesta kuin maankamaralta. Valmistan ja myyn erilaisia asusteita, miniatyyrejä ja pienoismalleja, sekä sisustus- ja paperituotteita, jotka kaikki ovat lähtöisin omasta taiteestani sekä käsitöistäni.
Valikoimistani löydät esimerkiksi uniikkeja postikortteja, tarroja, washi teippejä, posliinimukeja, auringon sieppareita, t-paitoja sekä näyttäviä nutturapuikkoja ja korvakoruja.

Lamppu Art

https://www.etsy.com/shop/lamppuart

Lamppu on tamperelainen kuvittaja sekä pienyrittäjä. Häneltä löytyy fanart-tuotteita Genshin Impactin ja Honkai: Star Railin muodossa, ja originaalia löytyy mm. LGBTQ+ aatteesta, söpöistä eläimistä ja omista hahmoista. Tuotevalikoimasta löytyy mm. tarroja, charmeja, printtejä, pinssejä sekä magneetteja.Emmi Nieminen

https://emminieminen.wordpress.com

Emmi Nieminen on tamperelainen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Hänen pienlehdissään on mm. ihmisten ristiriita suhteessa toisiin lajeihin, magiaa, rakkautta ilman vastakaikua ja vinksahtanutta huumoria. Sarjakuvien lisäksi Niemisellä on kortteja, pinssejä, tarroja ja myös akryyli- ja vesivärimaalauksia.

Seuraa meitä Instagramissa ja TikTokissa!

© 2023 Cosmocon