Taidekuja

Täältä löydät kaikkien Cosmoconin taidekujalla seikkailevien artistien esittelyt, sekä linkit heidän portfolioihinsa.

Leorppa
https://www.instagram.com/leorppa/

Mut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon veistoksia, muraaleja ja muita originaalitöitä. Toimin myös tatuointiharjoittelijana. Rakastan fantasia-, luonto- ja mechateemoja jotka näkyvät vahvasti myös taiteessani. Pöydältäni tulet löytämään mm. scifi/monsteriteemoista inspiroituneita custom-pehmoleluja, söpöjä pieniä veistoskoruja, käsintehtyjä magneetteja, paljon erilaisia tarroja, akryylicharmeja ja printtejä & kortteja sekä fani- että originaalitaiteesta.

Aercadii
https://instagram.com/aercadii

Moi, olen aercadii & olen vasta hypännyt taidekujailun maailmaan! Piirtelen enimmäkseen digitaalisesti fanitaidetta suosikkipeleistäni ja -animeistani, ja töissäni seikkaileekin mm. Genshin Impactin, Honkai Star Railin, Blue Lockin ja Tokyo Ghoulin hahmoja. Pöydältäni löydät printtejä, tarroja, postikortteja ja charmeja. Nähdään taidekujalla!

Claimtheskies
https://instagram.com/claimtheskies

Moikka! Olen pääasiassa digitaalinen taiteilija ja piirrän sekä fanitaidetta että originaalia tuotantoa sarjoista, peleistä ja aiheista, jotka kulloinkin kiinnostavat. Taiteessani näkyvät usein monenlaiset eläimet sekä kasvit. Pöydältäni tulee löytymään kaikenlaista, mm. printtejä, tarroja, avaimenperiä, muistilehtiöitä sekä kangaskasseja. Nähdään Cosmoconissa!

Lonkku
https://www.instagram.com/lonkkuart/

Moi moi! Pöydältäni löydät sekä originaalia tavaraa että fanarttia erilaisten printtien, charmien, rintanappien, tarrojen ja kaulanauhojen muodossa. Jos söpöt tytöt, kissat ja vuosituhanteen vaihteen nostalgiset sarjat nappaavat, niitä löydät varmasti tältä pöydältä! Tervetuloa pistäytymään! :3c

ShinonArt
https://www.instagram.com/shinonart/

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä on erilaisia taideprinttejä, omakustanteisia taidekirjoja sekä käyttöesineitä kuten avaimenperiä ja hiirimattoja.

Tenkain
https://twitter.com/tenkainu

Terve, olen taiteilija Oulusta ja pöydältäni voi löytää fanitaiteeseen painottuvaa merchiä sarjoista kuten Honkai: Star Rail, Genshin Impact, Arknights, Ensemble Stars sekä Chainsaw Man.

Huolihukka
https://instagram.com/huolihukka

Huolihukka on sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija jonka kujapöydältä löytyy laaja valikoima originaalia ”cottagepunk”-taidetta. Hirviöitä ja otuksia, fantasiaa, kauhua ja sci-fiä sekä LGBTQA+ -teemoja, omakustannesarjakuvia unohtamatta.

Paahdinkeitin ja Pikkelssii
https://www.instagram.com/paahdinkeitin/
https://twitter.com/PikkelssiiArt

Myymme tarra- ja printtipainotteisia fani- ja originaalituotteita.

VanityHazard
https://instagram.com/vanityhazard

Hei! Pöydältäni löytyy fanitaidetta mm. Star Wars-, Star Trek- ja Good Omens-sarjoista. Printtien lisäksi myynnissä on paljon tarroja, magneetteja ja avaimenperiä.

Originaalitaiteeni pyörii luonnon, taikuuden ja eläinten ympärillä, joten pöydältä löytyy paljon ihmeteltävää.

Sysirauta
https://www.deviantart.com/sysirauta

Olen Sysi, fantasiaotusartisti. Teen perinteisellä medialla outoja otuksia ja hiukan normaalimmaksi eläimiksi luokiteltavia eliöitä. Kuvissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa. Pöydältäni löytyy printtejä ja paljon muuta kyseisiin otuksiin liittyen.

Nuusq & CHKNHERO

https://nuusqportfolio.carrd.co/

https://www.instagram.com/chknhero/

Nuusq
Harrastelija taidetta Lapista. Pöydältä löytyy tarroja sekä ihanaa paperitavaraa kuten muistilehtiöitä, vihkoja ja magneetteja. Tuotteista voit löytää mm The Vampire Dies In No Time, Hypnosis Mic, Genshin Impact, sekä muita sekalaisia klassikkosarjoja ja originaaleja töitä. Tervetuloa tekemään söpöjä löytöjä ja juttelemaan lemppari sarjoistasi!

CHKNHERO
My name is CHKNHERO, I’m a digital artist from Italy! I love to play around with colors and composition and to draw big boys. I’m currently into drawing Genshin Impact and Hypnosis Mic fanart.

Seuraa meitä Instagramissa ja TikTokissa!

© 2023 Cosmocon